JellyPages.com

Saturday, 27 July 2013

University Life :)

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua!!!


                                  last semester (apesal ak garu hidung? motif? haha)


     Alright, sudah lame x bersua ye korang. agak busy ker??? ak busy ke, korang yg busy? hahah. anyway, hari nie ak nak mencurahkan rasa hati ak di bulan ramadhan yg mulia ini. hehehe, xde papepun, cume rase mcm sekejap je puasa kan? korang x rase cmtuh ke? dah nak raya. seriously ak excited nak balik kg, tapi x de feel nak raya. sebab ape? sebab ak dah besar! confirm duit raya berkurang!!! haha


     Sekarang nie ak dah sem2 kat APU. hurm, busy jugak la. assignment jgn ckp, berlambak weh. cm x pernah nak abis. baru senyum2 kambing dah siap 1 assignment, assignment lain pulak dtg dgn senyuman yg agak mengerikan. haha (dia suruh ak buat cepat2) yela, nak raya kan?


     Well, ak dpt rasekan semakin rajin buat assignment (rajin la sangat) but, better la dari sem1, sebab ak banyak main. seriously, (tapi sekarang nie pun same gak!) haha. doakan la ak berubah.. bukan ape, ak nie jenis malas buat assignment yg ak x tahu nak buat n bende tuh rumit. for example, kene buat Harvard referencing, citation la. memang la ak malas weh sbb ak nie jenis yg suke search byk2 maklumat dan lupe. pastuh malas nak tulis! 2 belum cete agi ak bukak websites pepelik. Youtube la, tutorial la, mat lutfi tetibe. pastuh gelak x ingat duniawi.


     So, the conclusion is, jgn delay kerja orait! (even ak selalu mcm tuh). next, bile dah masuk u nie kene byk sbar sbb korang kene hidup berdikari. basuh baju sendiri, yg hostel dia ade dapur ley masak untuk diri sendiri, (padahal, ak bsuh bju gne mesin basuh je). haha, n bila korang further study perasaan rindu kat family memang menebal gila. if korang dulu mcm pernah rase nak lari rumah(tapi xjadi) sbb gaduh ngn adik-beradik, sekarang nie la korang rase RUMAHKU SYURGAKU! haha


     Korang jgn piker dah masuk U nie,tapi otak cm zaman sekolah2. ade geng sane, geng sini. then backup geng, "lu pehal cari pasal ngn geng gua?" and what so ever... (tapi ak dulu x de geng, x kuasa ak melayan geng2, ak suke kawan ngn sume orang). jangan la piker cmtuh ea. sbb korang kene mingle around dgn sume orang! hehe,(sebab kita ini hidup sekali je,, mcm cete PUTERI tuh)

 
    That's all for today. terima kasih sape yg follow tuh, sayang korang gila ketat.


from yang FAMOUS : Nur ALIYA ;)

4 comments:

  1. Hai, saya follower baru :) Selalu-selalu lah update blog hehe suka baca :)

    ReplyDelete
  2. Dzureen Darwis
    hehe, thanks baca blog saya. nnt saya halo2 kat blog awak pulak eh :)

    ReplyDelete
  3. shazeli blackpearlz
    haha, yaya sudah sem 2 sudah!

    ReplyDelete