JellyPages.com

Sunday, 25 November 2012

cete lagu DOK MANO.....



          Hello, wassup2!! hari nie ak nak cete pasal kejadian yang menyakitkan hati aku, korang mesti nak tahu kan ape die??? nie nak cete ar nie.. kawan aku nie, suka sangat bukak lagu kelantan.. ak pun x phm apesal, sbb die nie orang sabah.. setahu aku, mestilah die suke bukak lagu sabah kan sbb die orang sabah.. lagu sayang kinabalu ke?? nie die bukak lagu kelantan..

          Lagu popular yg die suke bukak.. jeng2 ak bg link kat korang nie, bukak jangan x bukak..http://www.youtube.com/watch?v=bLyxobXEh8k(haa, korang bukak la yea.. n layan :)

          Nie ak nak cete la nie, time ak nak tido,, ak nie dah la senang nak tido, tetibe baru nak terlelap.. terdengar lah lagu die bukak.. "dok mano? demo janji kato nok jumpo..doh lamo...." pastuh ak x tau orang tuh nyanyi ape... ak pun, pe agi, angkat selimut, sambil gelak, weh!! ak tido la.. kalau ko bukak lagu lain ak x kisah, nie bukak lagu ak x paham... serious ak x fhm.. ak nie dah lah jenis susah nak belajar bahase kelantan.. kalau ak ckp kelantan mesti kene gelak.. dok cayo? haha


          Hahah, die pun pe agi, gelak2 ar.. hish, ganggu jea ak nk tido, x pesal ak gelak2.. tolong la.. ak pun tido ngn aman pastuh die x bukak lagu tuh.. last2.. ak pun siasat la lagu nie.. hahahahah!!! best weh lagu nie, korang, jangan lupe layan!! hehe

         Ish2, patut la kawan ak nie minat sangat ngn lagu kelantan.. bile diamati,, best jugak.. so orang kelantan, sokong la lagu2 cmni, best ape, cube bayangkan corong2 radio bukak lagu nie. gerenti orang gelak x berhenti-henti,. orang yg tgh hot drive kereta pun dah x jadi marah ;D

first2 time bukak lagu uh, serious,,, ak ingat laki uh nga nak azan ke, upe2nye die pegang telefon.. haha.. pastuh pompuan tuh sambung, "ku ado.. ku x pegi kemano-mano" pastuh ak x tau die nyanyi ape.. yang ak tau pastuh laki uh rap2.. haha, siap ade NA..NA..NA.. lagi, peh, syok!

yang aku terkejut la, korang tau... siap ade selit bahase inggeris lagu, punye lagu kelantanese nie modern gak,, haha.. n then, keluar pulak laki uh nyanyi selit lagu arab.. "ya habibi ya maulana". x ke pelik?? haha.. papepun ohsem! hehe,(jangan sampai ak download sudah lagu ni)

okay korang, dah lewat malam nie, ak geram betul2.. malam2 nie jugak x de air.. ak dah la rase sesuatu nie.. alah korang x yah tau la.. yang korang patut tahu bukak lagu "DOK MANO" haha, jangan lupaaa.... :D

from yang FAMOUS : Nur ALIYA ;)

1 comment:

  1. hahah.............LOL so hilarious

    ReplyDelete